• Start
  • Handledning
  • Handledning via videokonferens

Handledning via videokonferens

Handledning via videokonferensFör den som är längre bort kan det vara svårt att hitta en handledare i närområdet. Jag har erfarenhet av handledning på distans som handledare i utbildningshandledning vid universitet. Från hösten 2017 erbjuder jag distanshandledning via videokonferens, som ett praktiskt alternativ för en effektiv handledning utan restider. Om möjligt träffas vi en första gång IRL hos er eller mig, för att sedan gå över till distanshandledning, och därefter kan det vara en god idé att åter träffas IRL någon gång per termin.

Jag tar informationssäkerhet på största allvar, och har valt Wire som plattform för distanshandledning. Wire har väsentligt högre säkerhet än till exempel Skype, och är minst lika användarvänligt. Hör gärna av dig om du är intresserad av ytterligare information om denna möjlighet.

 

Jag svarar alltid på förfrågningar som inkommer om du söker mig som patient eller för handledning, vanligtvis inom 72 timmar, och alltid inom en vecka. Om du inte fått ett svar i din inkorg, vänligen kontrollera din skräppost.

Adress

Svanegatan 10
222 24 Lund

Se på Google Maps

Kontakt

E-post
erling@psykologilund.se

Telefon
0702 21 80 75

Senaste aktiviteter

Personuppgiftspolicy

Copyright © 2019 Psykolog Erling Hansen AB